2013. április 17., szerda

~4. rész

~zene

Végül is...eldöntöttem, hogy elmegyek és nem érdekel, hogy ki mit mond rám.!
Előkotortam néhány színes ruhát a szekrényemből. Évek óta csak feketében jártam, de most felvettem egy színesebb ruhát. Nem tudtam, hogy Niall mit fog ahhoz szólni, hogy elmegyek és ahhoz, hogy ilyen ruhában megyek.
Eltettem a telefonomat és elindultam. Felszálltam a buszra és hamarosan megérkeztem a sulihoz. Már sötétedett és besétáltam a tornaterembe. Az ajtót kinyitva meghallottam a focicsapat nagy zsivaját. Esküszöm, olyan volt, mintha ott álltak volna mellettem és még úgy is fennhangon beszéltek volna. Végigsétáltam a folyosón, majd beléptem a terembe és megláttam a tesitanárunkat.
-Helló Johnes! Hát te? Még az órákon se nagyon látlak, hogy-hogy most bejöttél?-kérdezte, miközben kicsit viccelődni próbált. Ez most nem jött össze... :S
-Csak megnézek egy edzést!-vágtam hozzá.
-Melyik fiú tetszik?-kérdezte egyből.
-Azért mert eljövök egy edzésre, akkor már egyből tetszik valaki?! Nem lehet, hogy megkedveltem a focit?!-kérdeztem értetlenkedő fejjel.-Mondjuk az lehetetlen, de mindegy!-válaszoltam meg a saját kérdésemet.
-Jól van, Johnes! Ne egyél meg!-mondta, majd kiment, egyenesen az öltözőbe.
Kintről csak azt hallottam, hogy sürgeti a fiúkat és egy olyat, hogy "Joe! Vedd le a büdös alsónadrágodat Chris fejéről!". Ez nekem már túl sok volt, de egyben vicces is. Ki az az idióta, aki a másik fejére húzza az alsógatyáját? oO Jézusom! Ezek szerint most meztelenül áll az öltöző közepén?!
Sose értettem a fiúkat! Olyan értetlenek, éretlenek és perverzek. Az utóbbi még nem is lenne baj, ha nem annyira durván lennének perverzek.
A fejemet támasztva néztem ki a fejemből és vártam, hogy belépkedjenek az első emberek. Először egy 11.-es fiú jött be.
-Hát te?-kérdezte flegmán.-Mit keresel itt?
-Elvesztettem a kontaktlencsémet!-néztem rá tágra nyílt szemekkel.
-És hogy-hogy nem feketében vagy?
-Lehányt egy szivárvány!-mondtam és közben egy szivárványt mutogattam a levegőbe.
Nem nagyon értette, hogy miről beszélek, ezért inkább legyintett egyet és elment.
Egymás után jöttek be a focicsapat tagjai, az utolsók között megtaláltam Niall-t. Mikor észrevett, szúrós szemmel nézett rám, én pedig tök ártatlanul, mert fogalmam nem volt, hogy miért nézett így. Suliban még tök jó fej, megkérdezi - mosolyogva!!! -, hogy megvárjon-e, most meg ilyen...félelmetes. Úgy nézett rám, mint aki legszívesebben letépné a fejemet vagy megölne. Rendesen félni kezdtem.
-Niall! Jössz?-kérdezte Adam, az egyik 10.-es srác.
-Megyek!-mondta Niall flegmán, de még mindig engem nézett, ugyanolyan ijesztően.
Niall elindult a fiúk felé, már nem annyira észrevehetően nézett, de még mindig 'gonoszan'.
-Hallod haver!? Mit akar tőled ez a csaj?-kérdezte az egyik fiú, miközben mindannyian rám néztek.
-Semmit!-mondta Niall, még mindig csúnyán nézve rám.
Legszívesebben kirohantam volna a teremből vagy inkább el se jöttem volna, de az még nagyobb égés lett volna, szóval maradtam.
Elkezdődött az edzés, mármint az edzés az a része, amikor csinálnak is valamit. Először lefutottak 20 kört, kb. 3 perc alatt, mire én csak lestem. Ha két lépést meg teszek 3 perc alatt én már annak örülök. Nem hogy 20 kört! O.O A futás után várt rájuk egy "meccs".
Az edző - aki egyben a tesitanár is - két csapatra osztotta a fiúkat. Egy fiúnak ki kellett állni, mivel 11 embert nem lehet rendesen kettő csapatba tenni, de ahogy elnéztem Mike-ot nem nagyon érdekelte, hogy ki kellett állnia. És a legjobb...mellém ült le. *-* :')
-Minden álmom ez volt!-mondtam, miközben forgattam a szemeimet.
-Mondtál valamit?-kérdezte mosolyogva.
-Seeeeemmit!-jelent meg egyből egy hatalmas kamu vigyor a fejemen.
Mike-kal csak néztük a fiúkat, ahogy rugdossák a labdát. Igazából nem értettem, hogy miért fújkálja a tanár a sípját, de mindegy. Ők tudják és csak ez számít.
Eltelt kb. egy negyed óra, mikor Niall lőtt egy gólt.
-Szép volt, haver!-ordította be Mike, mire Niall felénk nézett.
Vigyorogva bólintott egyet Mike-nak, ezzel megköszönve az előbbit, de amikor rám nézett, elkomorodott az arca és visszatért az érzés, hogy meg akar ölni.
A maradék 45 percben azon gondolkoztam, hogy mi baja lehet velem. Sehogy sem akart kitisztulni a kép, ami előttem volt és valahányszor rámnézett, azt hittem, hogy ott helyben halok meg.
Végig kellett ülnöm egy órát, pedig olyan volt, mintha több évig ültem volna ott egyedül, azon a padon. A fiúk elindultak az öltözőbe, én pedig nagy nehezen feltápászkodtam a padról.
-Viszlát holnap, Johnes!-mondta Mr. Evens és felírta a "meccs" végeredményét egy kis táblára.
-Viszlát!-mondtam és elindultam kifelé.
Mivel kicsit hideg volt, ezért visszavettem a sapkámat és így indultam hazafelé. Hallottam, ahogy a fiúk kijönnek a tesiteremből és röhögnek, mint valami retardált fóka. Még nem voltam messze tőlük és hallottam, hogy miről beszélgetnek. Még jó, hogy a foci volt a téma.
-Srácok! Menjetek csak előre, mindjárt megyek én is, csak elintézek valamit!-hallottam meg Niall hangját.
-Oké! Cső!-köszöntek el tőle.
A fiúk elmentek mellettem egy halk köszönés szerű kíséretében. Jóval előttem jártak, mikor befordultam egy kicsi, tényleg nagyon keskeny járdára, ahol mindig megyek. Néha kicsit félek, mert eszméletlen hosszú és sötét. Na meg annyi a hely, hogy egy dagibb ember beszorulna és sehogy se tudnák kiszedni a két egymáshoz túlságosan is közel épített házak közül.
Néztem a földet és Niall-ön gondolkoztam. Talán azért ilyen, mert lehánytam?! oO De hát azt mondta, hogy nem haragszik! O.O Síri csönd volt és a mögöttem lépkedő kicsit begyorsított a tempóján. Volt egy sejtésem, hogy Niall lehet az, mert azt mondta a többieknek, hogy "elintéz valamit". Bár nem voltam benne biztos és kicsit féltem, hogy ki az és hogyha Niall az, akkor mit akar?!
Én is belehúztam egy hangyányit, de semmi értelme nem volt. Megtörtént az, amitől féltem! Elkapott.

6 megjegyzés:

  1. jóó*.* :D retardált fóka--> jajj kijutott eszembe xDD siess!<3

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jóó *-*♥ Gyorsan kövit!!:)♥♥

    VálaszTörlés
  3. Hogy fejezhetted be pont itt? Pont a legjobb résznél!!!! Siess a kövivel!!! Haladjhaladjhaladjhaladj!!!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyonjóóóó ^^ Köviit!! Akarom! MOST! :D

    VálaszTörlés